FTC: műfüvön készülnek az El-re, Dibusz kapott gól nélkül nyerne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2015.06.29. 19:21
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros műfüves pályán készül a Go Ahead Eagles elleni idegenbeli Európa-liga-selejtezőre, mivel a holland együttes stadionját átépítik, így Emmenben, ezen a borításon fogadja a magyar együttest. Dibusz Dénes a zöld-fehérek hivatalos honlapján tért ki a borítások közötti különbségekre:

„Ha száraz a műfű, akkor lassabb a természetes gyepnél, jobban pattog rajta a labda. Ha viszont mérkőzés előtt fellocsolják, akkor nagyon felgyorsul rajta a játékszer. Arra számítok, hogy a hollandok a locsolás mellett döntenek. A meccs előtti nap már a találkozó helyszínén fogunk edzeni. Akkor reálisabb képünk lesz a viszonyokról, de itthon is jó minőségű műfüvön edzhetünk, úgyhogy joggal bízhatunk benne, hogy nem okoz problémát a pálya borítása” – mondta Dibusz a fradi.hu-nak.

„Akkor leszek elégedett, ha kapott gól nélkül nyerünk – beszélt várakozásairól a Fradi kapusa. – Kulcsfontosságú lesz, hogy megőrizzük a kapunkat a találattól, és bízom benne, hogy a stabil védekezésre építve többször jó helyen tudunk labdát szerezni, és a támadásokat végigvezetve eredményesek leszünk.”Dibusz a fradi.hu-nak.

„Akkor leszek elégedett, ha kapott gól nélkül nyerünk – beszélt várakozásairól a Fradi kapusa. – Kulcsfontosságú lesz, hogy megőrizzük a kapunkat a találattól, és bízom benne, hogy a stabil védekezésre építve többször jó helyen tudunk labdát szerezni, és a támadásokat végigvezetve eredményesek leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik