Videoton: 99 százalék, hogy ez a klub viszi Nikolicsot - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 18:45
Lengyelországi értesülések szerint jó esély mutatkozik arra, hogy a Videotontól nyáron távozó gólerős magyar támadó, Nikolics Nemanja nyártól a patinás varsói labdarúgóklubban, a Legiában folytatja a pályafutását.

 

„Véleményünk szerint kilencvenkilenc százalék, hogy a Legia játékosa lesz” – kommentálta értesülését a lengyel weszlo.com.

A honlap – amelynek kedd délutáni hírét más lengyel oldalak is átvették – úgy fogalmaz: Orlando Sá már bejelentett távozásával akkora rés nyílik a Legia támadósorában, hogy a jelenleg a GKS-nek kölcsönadott Arkadiusz Piech „élete formájában sem lenne képes betölteni” – ezért van szükség az eligazoló, az idényben eddig 11 gólt szerző portugál játékoshoz sok tekintetben hasonló, szintén gólerős Nikolicsra.

A Weszlo úgy tudja, hogy Nikolics áll a Legia kívánságlistájának élén, és a lengyel klub oly intenzíven érdeklődik, hogy a Szerbiában született magyar válogatott támadó lesz az első nyári szerzeménye. Nem hátrány, hogy Nikolics szerződése lejár, azaz a játékos ingyen igazolható – teszi hozzá az írás szerzője.

A Legia tavaly bajnok volt Lengyelországban, most egypontnyi lemaradással a második helyen áll a három magyar játékost (Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás, Holman Dávid) foglalkoztató Lech Poznan mögött. A rájátszásból még öt forduló van hátra.

A varsói csapat keretében Orlando Sá mellett jelenleg két csatár található: a már 37 esztendős, 35-szörös válogatott Marek Saganowski és a mindössze 18 éves, utánpótlás-válogatott Adam Ryczkowski.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik