Női kosárlabda: a magyar válogatott vendégül látja a vb-címvédő Ausztráliát

Vágólapra másolva!
2010.04.07. 22:03
Mint az a Nemzeti Sport tudomására jutott: a nyári Európa-bajnoki selejtezők előtt egy négyes torna keretében a magyar női kosárlabda-válogatott vendégül látja a világbajnoki címvédő ausztrál együttest.

„Nagyon friss még a hír, én is néhány órával ezelőtt értesültem róla, úgyhogy egyelőre semmi konkrétumot nem tudok mondani ezzel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy a világbajnoki címvédő ausztrál válogatott – amellyel a tavalyi Európa-bajnokság előtt Párizsban kétszer is megmérkőzött a magyar csapat – júliusban Magyarországon vendégeskedik, s feltehetőleg egy négyes torna keretében megmérkőzik velünk. Úgy gondolom, ha az ausztrál válogatott meg akar mérkőzni a magyarokkal, nekünk játszanunk kell vele. Rendkívül sokat tanulhatunk azon a meccsen, és nagyon sokat segíthetnek nekünk az Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülésben" – mondta lapunknak Székely Norbert a szövetségi kapitány.

„Peter Scott menedzser rengeteget segített a kapcsolat felvételében és megtartásában, az ausztrálok pedig visszaigazolták, hogy július közepén jönnek Magyarországra. Az írásbeli értesítés még nincs a kezemben, de ez csupán formaság. Meghívót küldtünk a szlovákoknak, az izraelieknek, a románoknak és a lengyeleknek, május közepén mindenképpen megadjuk a rangot egy nívós torna keretében a világbajnok és a magyar válogatott találkozójának" – erősítette meg a jó hírt Molnár Balázs, a magyar válogatott menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik