Női kosár NB I: horvát válogatott irányító Sopronban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 21:54
Az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata a szezon végéig szóló szerződést írt alá a horvát válogatott 28 éves irányítójával, Iva Ciglarral – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

„Már a tavasz folyamán zajlott köztünk párbeszéd, de az akkor sajnálatos okok miatt megszakadt – mondta Török Zoltán ügyvezető. – Most azonban lehetőségünk nyílt rá, hogy a klub átgondolt igazoláspolitikájába beillő játékossal bővítsük állományunkat, s az elképzeléseknek a Zágrábból távozó Iva Ciglar teljes mértékben megfelel. Vele remélhetőleg az utolsó mozaikdarab is a helyére kerül csapatunknál. Iva az egyes posztra érkezik, elsősorban csapatkapitányunk, Fegyverneky Zsófia tehermentesítésére, aki hétről hétre elképesztő energiákat mozgósít. Úgy gondoljuk, hogy vele együtt lehet ideális az általunk elképzelt rotáció a külső posztokon.”

A 28. születésnapját a napokban ünneplő Iva Ciglar korábban a Szeged és a Győr meghatározó játékosa volt. Az idei szezont a Novi Zagrebnél kezdte meg, Milica Daboviccsal és Luca Ivankoviccsal a csapat gerincét alkották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik