Női kosár: egy hónap szünetet kért a Szekszárd alapembere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.23. 10:14
null
Maja Erkicet nehéz lesz pótolnia a Szekszárdnak (kscszekszard.hu)
A női kosárlabda NB I-ben és az Európa-kupában is remekelő Atomerőmű KSC Szekszárd egyik alapembere, Maja Erkic magánéleti okokra hivatkozva a szerződése szüneteltetését kérte – számolt be a hírről a klub honlapja.

 

„Erke már tavaly nyáron a visszavonulását tervezte, azonban a kellemes közeg, illetve az elmúlt szezonban nyújtott jó teljesítménye miatt végül úgy döntött, még egy évet vállal nálunk. Tekintettel arra, hogy Maja az elmúlt másfél évben rengeteget tett a KSC-ért és igen közel áll hozzánk, kérését klubunk vezetősége természetesen elfogadta” – nyilatkozta a klub honlapjának Szabó Noémi szakmai- és sportigazgató.

A KSC már dolgozik a játékos pótlásán. Szüksége is van rá a szekszárdi klubnak, a szlovén játékos az Európa-kupában holtversenyben a második legtöbb időt töltötte a parketten és az NB I-ben is alapembere együttesének.

A Szekszárd 12 mérkőzés után vezeti a magyar bajnokságot, az Európa-kupában a legjobb nyolc közé verekedte magát, a negyeddöntő első meccsét szerda este játssza a török Hatay ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik