Kosárlabda: Volt bennem és a csapatban feszültség – Hanga

FAZEKAS ZOLTÁN (VITORIA)FAZEKAS ZOLTÁN (VITORIA)
Vágólapra másolva!
2017.02.16. 22:27
A spanyol férfi kosárlabda Király-kupa negyeddöntőjében a Tenerife ellen a Baskoniát 16 ponttal győzelemhez segítő Hanga Ádámot a győzelem mámorában az sem zavarta, hogy a szokásosnál kevesebb időt töltött a pályán.

„Így kell kezdeni egy nyolcas döntőt! Azt nem mondanám, hogy izgultam, de azért volt bennem és a csapatban feszültség. A Tenerife jól játszott, tipikus kupameccset vívtunk” – mondta Hanga Ádám a Nemzeti Sportnak.Hanga Ádám a Nemzeti Sportnak.

A magyar játékos szokatlanul sokat ült a padon.

„Hamar megkaptam a második személyi hibámat, utána pedig a második negyedben egyáltalán nem kerültem vissza a pályára. Az az igazság, hogy iszonyatosan nagy energiával kezdtem a mérkőzést, nagyon felpörögtem. Sok idő telt el addig, amikor a harmadik negyed közepén újra beálltam, kicsit besavasodtam. De nem volt gond, mert jól ment a játék a többieknek” – fogalmazott Hanga, aki annak örült, hogy a nyolcas döntő első mérkőzését kipipálta a csapata.

„Az ilyen jellegű tornákon az első találkozó a legnehezebb. Megtettük az első lépést, ez a lényeg. A Real Madrid–Andorra párharc továbbjutója jön? Egyáltalán nem érdekel, ki nyer. Úgyis a jobb formában lévő gárda jut tovább, mert ez már csak ilyen” – mondta Hanga határozottan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik