Kosárlabda: Hanga nyílt levélben köszönt el a Baskoniától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 12:51
Hanga Ádám, a spanyol Barcelona kosárlabdacsapatának nemrégiben szerződtetett játékosa hivatalos Twitter-oldalán búcsúzott el korábbi klubjától, a Baskoniától.

Hanga Ádám levele:Hanga Ádám levele:

„Hivatásos sportolóként néha váltani kell a fejlődéshez, így amikor eljön a lehetőség, meg kell ragadni – mint amikor a Spurs szerződést adott nekem és helyet a csapatban. Mindenki tudja, a fő célom az volt, hogy az NBA-be menjek, és nyilván csalódott voltam, hogy ez nem jött össze. Így megy ez az NBA-ben, az ígéreteket nem mindig tartják be, ezt észben tartom majd.

Az elmúlt két év csodálatos volt, nagyszerű csapattársaim voltak, és kiváló egyveleget alkottunk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Baskonia csapatkapitánya lehettem, mindent beleadtam, hogy jobbá tegyem az együttest. Tizenötezer szurkoló előtt játszani a Fernando Buesa Arénában egyszerűen leírhatatlan érzés. Őszintén mondom, szurkolóktól sohasem kaptam még ilyen támogatást korábban. A családommal együtt imádjuk Vitoriát, mindkét lányom itt született, örökké az otthonunkként tekintünk majd rá.

Nagyon boldog vagyok, hogy a világ egyik legnagyobb klubjához csatlakozhatom. Megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen nagy és sikeres klubot képviselhetek. Izgatottan várom az új szezont, és azt, hogy elkezdődjön karrierem legújabb fejezete!” – írta Hanga, aki a Barcelona mottójával (Mes que un club – Több mint egy klub) zárta bejegyzését.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik