Kosárlabda: Ez kulcsfontosságú lehet a szezonban – Hanga

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.18. 19:34
Mint megírtuk, lejátszotta első mérkőzését a Barcelona férfi kosárlabdacsapatában Hanga Ádám. Az Iberostar Tenerife ellen 82–62-re megnyert felkészülési meccsen hat pontot szóró magyar játékos bemutatkozásáról, és a közelgő első bajnoki mérkőzésről beszélt.

„Jó volt végre debütálni. A legfontosabb, hogy mindannyian jól védekeztünk, ez pedig kulcsfontosságú lehet a szezonban. A célok ott lebegnek a szemünk előtt, ezeket figyelembe véve kell folytatnunk a munkát – igaz, sok más csapathoz hasonlóan bonyolulttá teszi a dolgokat, hogy sokan részt vettünk az Európa-bajnokságon, ami miatt kevesebbet tudtunk pihenni, a szezon pedig két héten belül kezdődik” – idézi Hanga Ádámot az AS.„Jó volt végre debütálni. A legfontosabb, hogy mindannyian jól védekeztünk, ez pedig kulcsfontosságú lehet a szezonban. A célok ott lebegnek a szemünk előtt, ezeket figyelembe véve kell folytatnunk a munkát – igaz, sok más csapathoz hasonlóan bonyolulttá teszi a dolgokat, hogy sokan részt vettünk az Európa-bajnokságon, ami miatt kevesebbet tudtunk pihenni, a szezon pedig két héten belül kezdődik” – idézi Hanga Ádámot az AS.

A katalánok szeptember 29-én kezdik meg a bajnokságot – az ellenfél éppen Hanga előző csapata, a Baskonia lesz.

„Nehéz mérkőzés lesz, éppen emiatt nagyon fontos, hogy minden pályára lépő játékos a legjobbját nyújtsa. Hiszem azonban, hogy jó úton járunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik