Kosár: Szolnokon teadélután lett a szimpátiatüntetésből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.15. 19:40
Helyzet van Szolnokon. Az Olaj szombati, Krka elleni Adria-liga-mérkőzésén nem játszott Lóránt Péter. A klub vezetése szerint a válogatott kosárlabdázónak pihenésre van szüksége. Az egyik közösségi oldalon a magasbedobó melletti szimpátiatüntetést szervezett egy szurkoló. A Körcsarnok előtt összesen tízen-tizenketten gyülekeztek, majd öten maradtak. Miközben Lóránt Péter odabent edzett a csapattal. A demonstrálókat a klub meleg teával és szaloncukorral fogadta.

„Továbbra is az a véleményünk, hogy Lóránt Petinek pihennie kell – mondta az érdeklődőknek Tóth Zoltán, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője.– Nagyon sajnáljuk, hogy mindenféle félinformációk miatt olyan szurkolói megnyilvánulások történtek a szombati meccsen, ami egyáltalán nem segíti az ügy megoldását. Igen, helyzet van, de tartjuk magunkat a szerződésben foglaltakhoz: ez a játékos és a klub belső ügye."Tóth Zoltán, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője.– Nagyon sajnáljuk, hogy mindenféle félinformációk miatt olyan szurkolói megnyilvánulások történtek a szombati meccsen, ami egyáltalán nem segíti az ügy megoldását. Igen, helyzet van, de tartjuk magunkat a szerződésben foglaltakhoz: ez a játékos és a klub belső ügye."

A játékost képviselő Vinkó László sem mondott konkrétumokat.

„Péternek el kell gondolkodnia a klub ajánlatán, és ő dönt majd arról, hogy az számára megfelelő-e vagy sem. Az általam képviselt játékosok nem a rabszolgáim, egyikük fejéhez sem szorítok pisztolyt, hogy fogadjon el, vagy éppen ne fogadjon el egy ajánlatot. Az elmúlt napokban több olyan sebet ejtettek egymáson a felek, amelyekről nem tudom, hogy begyógyulnak-e."

A klub vezetője és a játékos menedzsere éjszakába nyúló egyeztetésre készül. A Szolnoki Olaj kedden kora reggel elindul Isztambulba, ahol szerdán utolsó Európa-kupa-mérkőzését játssza a Besiktas ellen. Lóránt Péter nem száll fel a csapatbuszra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik