TŐKE JÁNOS 2019.07.14 10:44 Frissítve: 2019.07.14 12:12

Kosár: balesetben súlyosan megsérült a szerb válogatott center

A belgrádi Crvena zvezda és a szerb kosárlabda-válogatott centere, a 29 éves Ognjen Kuzmics súlyos sérülést szenvedett abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap reggel Bosznia-Hercegovinában Banja Luka és Prijedor között történt.

Ognjen Kuzmics balesetet szenvedett (Fotó: Getty Images)

 

A Blic napilap honlapja szerint egy Porsche és egy BMW ütközött össze, Kuzmics az előbbiben ült. A szerb tájékoztatási eszközök arról számoltak be, hogy az ütközés során súlyosan megsérült a szerb kosárlabdázó barátja is, aki vele utazott.

A BMW-ben egy 30 és egy 32 éves prijedori illetőségű férfi ült, mind a ketten megúszták a balesetet könnyebb sérülésekkel. A szerb sajtó információi szerint a válogatott kosárlabdázó egy lakodalomban volt szombaton. A baleset miatt a forgalmat egy rövid időre lezárták az említett útszakaszon, nyolc óra után azonban feloldották az útzárlatot.

A Banja Luka-i rendőrség szóvivője közölte, hogy elvégezték a helyszínelést, és hogy megteszik majd a szükséges lépéseket, hogy kiderüljön, ki okozta a balesetet.

A Crvena zvezda Kosárlabdaklub egyelőre nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt a balesettel kapcsolatban, viszont a klub sajtószolgálata kis türelmet kért az újságíróktól, mivel ebben a pillanatban ők is a hivatalos megerősítésre várnak.

Ognjen Kuzmics 2017-ben a Crvena zvezdából a spanyol Real Madridba igazolt, s 2019-ben tért vissza a belgrádi együttesbe.

2019.07.15 22:11:05

Kosárlabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Mindenkinek vannak emlékei arról, amikor nüanszokon múlott a kiemelkedő diadal. Hogy magyar szokás-e, nem tudom, de többnyire az marad meg az emlékezetben, amikor nem sikerült.

2019.07.12 20:21:54

Kosárlabda NÉMETH ANDREA

Egy Budapestről induló, Londonban révbe érő család története, amelyen átrobogott a történelem.

2019.07.12 23:23:27

Kosárlabda NÉMETH ANDREA

ALAPVONAL. Fekete Margitnak esélye sem volt a múltjából megélni, sportolni azért próbált, de a manchesteri egyetem férfi kosáregyüttesénél edzegetve túl keménynek, a női gyephokicsapatnál pedig túl gyorsnak, túl profinak találták játékostársai.