Jótékonyság: tévés összefogás a győri kosarasokért

Vágólapra másolva!
2013.10.08. 11:31
Magyarország három sporttelevíziója, a Digi Sport, a Sport Klub és a Sport Tv összefogott a szeptember 7-én tragikus buszbalesetet szenvedő győri kosarasokért. A tévések jótékonysági árverést és egy gálát szerveznek, s ezeket mindhárom csatorna élőben közvetíti. A bevétel teljes egészében a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület által létrehozott adományszámlára kerül, így a tragédia során elhunyt Fűzy Ákos és Tapodi Péter családtagjai mellett a balesetben megsérült sportolókat is segíti.

Az összefogás része egy jótékonysági gála is, amely október 13-án lesz a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban. Az eseményen pályára lépnek a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, a Győri ETO FC labdarúgói, az egykori válogatott kosárlabdázókat tömörítő Dávid Kornél All Stars, valamint a Digi Sport, a Sport Klub és a Sport Tv legjobbjaiból verbuvált médiaválogatott. A négy csapat keretei a HAT-AGRO UNI Győr játékosaival egészülnek ki. A 12.45-kor kezdődő gálát párhuzamosan közvetíti a Digi Sport1, a Sport1 és a Sport Klub. A televíziós közvetítésnek három műsorvezetője és három kommentátora lesz, akik az élő adásban az árverés aktuális állásáról is beszámolnak.

Az árverés és a rendezvény népszerűsítésében Faragó Richard, Kovács „Kokó" István és Szántó Dávid vállal kulcsszerepet, ők szerepelnek abban a felhívásban, amelyet az árverés ideje alatt láthatnak a televízióban.

Az árverés helye: www.vatera.hu\agyorikosarasokert

Az árverés ideje: október 7–16.

A jótékonysági gála helye, ideje: Győr Városi Egyetemi Sportcsarnok, október 13., vasárnap, 12.45 (Televízió: Digi Sport1, Sport1, Sport Klub)

Az árverés teljes bevétele és a csarnokban a belépőjegy helyett működő becsületkassza tartalma is a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület által létrehozott adományszámlára kerül: Duna Takarékszövetkezet 58600300-11221715.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik