Gyász: nejével, majd magával végzett az exdebreceni kosaras

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.06. 22:37
null
Martynas Andriukaitis és a tragédia helyszíne (Forrás: 15min.lt)
Szörnyű tragédia rázta meg a kosárlabdasportot: Martynas Andriukaitis korábbi litván erőcsatár a Lettország fővárosa, Riga közelében lévő otthonukban előbb feleségét lőtte le, majd magával is végzett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a biztonsági őrként dolgozó Martynas Andriukaitis csütörtök késő este a szolgálati fegyverével lelőtte Renata nevű feleségét, aki azonnal meghalt, majd saját magával kívánt végezni, de csak megsebesíteni tudta magát. Mindennek szemtanúja volt 14 éves fia, aki kihívta a mentőket és a rendőrséget. A 33 éves korábbi kosarast kórházba szállították, ám ezt követően ő is életét vesztette.

Martynas Andriukaitis egyszeres litván bajnokként 2004-ben kezdte meg légióskarrierjét, második külföldi csapata a Debreceni Vadkakasok volt. A hajdúsági együttes színeiben az NB I 2005–2006-os idényének alapszakaszában 10 pontot, a rájátszásban 13.8 pontot átlagolt. A Debrecen az ötödik helyet szerezte meg vele a bajnokságban.

A profi sporttól 2013-ban visszavonuló, 204 centis kosárlabdázó már 2010-ben összeütközésbe került a törvénnyel, ugyanis első feleségének, Laurának nem fizetett tartásdíjat a hölggyel élő két gyermekük után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik