Férfi kosárlabda: Hanga remekül helytállt a Barcelona ellen

Vágólapra másolva!
2011.12.29. 00:24
Címkék
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (Liga Endesa) alapszakaszának tizenharmadik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Manresa idegenben 13 ponttal (74–61) kikapott az Euroligában szereplő Barcelonától.

„Ezt a játékot kell játszanunk, és akkor szép eredményeket tudunk elérni a jövőben” – értékelte a mérkőzést hivatalos facebook-oldalán Hanga Ádám.

A válogatott hátvéd a neki jutó 22 perc, 40 másodperc alatt (csak két társa játszott többet nála) 8 ponttal, 6 kiharcolt faulttal, 4 lepattanóval és 2 gólpasszal segítette a Manresát, és mutatóit összegezve holtversenyben a mezőny legértékesebb játékosa lett.

„Kikaptunk, ezen ez nem változtat, de nem a Barcelonával kell versenyben lennünk – folytatta Hanga. – A számokat elnézve hasznos tagja tudtam lenni a csapatnak. Jó érzés ez! Külön örülök, hogy otthon is lehetett nézni a meccset. Zavart, hogy a Real Madrid ellen semmi sem jött össze, most javítani tudtam egy kicsit. Bár ez egy vereség, ennek ellenére erőt adhat a csapatunknak a 2012-es folytatásra!”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik