Férfi kosár NB I: „Abszolút mellényúltam” – Ivkovics távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.07. 21:28
null
Sztojan Ivkovics sajnálja, hogy így sikerült ez az év (Fotó: Koncz György – archív)
Sztojan Ivkovics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője a Szeged elleni szombati vereséget követően felajánlotta lemondását, és a kosárlabdacsapat vezetősége ezúttal el is fogadta azt.

 

„A Szeged elleni vereséget követően a klubvezetés elfogadta Sztojan Ivkovics lemondását – idézi a BB1.hu Tóth Zoltánt, a Szolnoki Olaj KK ügyvezetőjét. – Egyben felkérte az eddig az utánpótlás szakágban dolgozó Kmézics Zoránt a csapat felkészítésére, és az elkövetkezendő feladatok megoldására. További személyi változások is várhatók a csapatnál. James Kinney szerződésbontását kezdeményezi a klub, a további változásokról pedig az új stáb fog dönteni.”

„Huszonöt év játékos- és edzői múlt után jött el ez a pillanat Magyarországon, hogy lemondtam – mondta Sztojan Ivkovics, aki a közelmúltban egyszer már felajánlotta lemondását, de akkor a vezetőség nem fogadta el azt. – Nem gondoltam, hogy ennyi sikeres év után most bekövetkezik ez. Minden lehetőségem megvolt, hogy összerakjak egy jó csapatot, minden támogatást megkaptam a vezetőségtől is. Köszönöm nekik ezt. Több mint egy évtizedet töltöttem Szolnokon, ezalatt az idő alatt nagyon sok jót kaptam a klubtól. Sajnálom, hogy így sikerült ez az év. A játékosok kiválasztása ugyanúgy az én felelősségem volt, mint eddig bármelyik korábbi edzőé. Kiderült, hogy abszolút mellényúltam. Sok sikert kívánok az utódomnak!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik