Férfi kosár Király-kupa: győzelmet nem, három meccset viszont ígér Hanga

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 18:56
A Barcelona férfi kosárlabdacsapata csütörtökön a Király-kupa nyolcas döntőjében lép pályára. Hanga Ádám együttese címvédőként készülhet a Valencia Basket elleni negyeddöntőre. A 29 esztendős magyar játékos ugyanakkor óvatosságra int: bár a katalánok célja az, hogy a maximális három találkozót játsszák le a tornán, lépésről lépésre akar haladni.

Egy ilyen nyolcas döntőn bármi megtörténhet, de a legfontosabb mérkőzés mindig az előttünk álló, jelen esetben az első találkozó. Erre kell koncentrálnunk. A Valencia nagyon veszélyes csapat, minőségi játékosok alkotják. Talán az utóbbi időben nem a legmagasabb szinten szerepelt, de a kupában mindig más. Három meccset játszunk négy nap alatt. Mert igen, ez a legfőbb célunk: három mérkőzést lejátszani” – nyilatkozta a címvédő Barcelona kosarasa, Hanga Ádám a Mundo Deportivónak.Egy ilyen nyolcas döntőn bármi megtörténhet, de a legfontosabb mérkőzés mindig az előttünk álló, jelen esetben az első találkozó. Erre kell koncentrálnunk. A Valencia nagyon veszélyes csapat, minőségi játékosok alkotják. Talán az utóbbi időben nem a legmagasabb szinten szerepelt, de a kupában mindig más. Három meccset játszunk négy nap alatt. Mert igen, ez a legfőbb célunk: három mérkőzést lejátszani” – nyilatkozta a címvédő Barcelona kosarasa, Hanga Ádám a Mundo Deportivónak.

Tavaly sokkal komplikáltabb helyzetből vágtunk neki a kupának, épp edzőt váltottunk, minden új volt, ám sikerült élnünk az új mester bizalmával és remekeltünk mind a három összecsapáson. Azt gondolom, most sokkal jobb állapotban vagyunk. De akkor is, lépésről lépésre kell gondolkodnunk” – tette hozzá a 29 esztendős sportoló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik