Férfi kosár: Keller szerződést bont, távozik Zadarból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 17:00
null
Keller Ákos alig néhány hónap után távozik Zadarból (Fotó: Partizan NIS)
Keller Ákos már péntek este sem lép pályára a férfi kosárlabda ABA-ligában, és hamarosan távozhat Zadarból – tudtuk meg a játékos menedzserétől.

 

„Keller Ákos ügyfelem a ma esti Zadar–Mornar Bar mérkőzésen nem fog játszani. Ennek oka, hogy a felek közös megállapodással szerződésbontást kezdeményeztek, melynek lezárásáig sem Keller Ákos, sem ügynökségünk nem kíván nyilatkozni” – olvasható Vinkó László játékosügynök szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Keller októberben szerződött a horvát csapathoz, előtte a Körmendben játszott az idény elején. Szerződése 2020 nyaráig élt volna a horvát gárdával.

A 208 centiméter magas Keller 2018-ban nagy reményekkel igazolt a francia élvonalban szereplő Pau-Orthezhez, karrierje során először belevágván a légióséletbe. Ám mielőtt elkezdődött a szezon, máris kidőlt, hiszen a hollandok elleni győztes, amszterdami világbajnoki selejtező után, az olaszok elleni hazai meccs előtt vakbélgyulladással kórházba került.

Megműtötték, rehabilitációja sokáig elnyúlt, s akkor novemberig nem lépett pályára új együttesében. Noha többször is hasznosan játszott csereként, alapvetően kiegészítő szerepet kapott, s végül a bajnoki negyeddöntőben fejezte be a rájátszást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik