Férfi kosár: Keller és Vojvoda is Szolnokon folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.04. 21:06
null
Keller Ákos jövőre már a Szolnokot fogja erősíteni (Fotó: Havran Zoltán)
A Szolnoki Olaj KK tegnap este megtartotta évadzáró vacsoráját, ahol a klubvezetés értékelte a 2012–13-as szezont, majd mai sajtóközleményükben több nagy igazolást is bejelentettek. Ennek megfelelően többek között Vojvoda Dávid és Keller Ákos is az Olajban folytatja pályafutását.

Nedeljko Asceric vezetőedző és Dragan Alekszics másodedző marad, és egy olyan csapat kialakítására kapott megbízást, melyben tapasztalt és a nemzetközi mérkőzésekben megfelelő kihívást érző, ambiciózus fiatalok egyaránt helyet kapnak.

Ennek megfelelően a bajnokságban és a Magyar Kupában is „csak” ezüstéremig jutó Szolnok Báder Márton, Horváth Ákos és Simon Balázs mellé leigazolta Rakics Miljant, Vojvoda Dávidot, Keller Ákost és előszerződést kötött Tomiszlav Ivosevvel. Utóbbi játékos szerződése akkor lép életbe, miután megkapta a magyar állampolgárságot. Melléjük érkezik három, nemzetközi szintű külföldi játékos.

A bajnokságban második helyen zárt Olaj ezzel egyben riválisait is gyengíti, hiszen Keller az Albacomp, Vojvoda az Atomerőmű húzóembere volt, Rakics Miljannak a Jászberényben volt kiváló idénye, Ivosevet pedig szintén nagy tehetségként tartják számon.

Távozhat Fodor Márton, Trepák Zoltán, Németh István, Szabó Miklós és Bell Rashad, valamint valamennyi légiós, azaz Szead Sehovics, Brandon Gay, James Florence és Ernests Kalve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik