Radulovics: A Győrnek nincs párja a BL-ben, a Fradiban ott a lehetőség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.01. 12:17
null
Radulovics Bojana megannyi BL-csatát döntött el góljaival, sokszor két védő is kevés volt, hogy hatástalanítsák őt (Fotó: NS-archív)
A címvédő Győri Audi ETO a német Thüringer HC-t fogadja, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria a lengyel Lublinhoz látogat a női kézilabda Bajnokok Liga-csoportkör soron következő, 4. fordulójában. A hibátlan győriek párját az egész mezőnyben nem látja Radulovics Bojana, míg a népligetiekben érzi a lehetőséget a továbblépésre. A hétvégétől pedig két magabiztos magyar sikert vár.

 

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
A-CSOPORT

GYŐRI AUDI ETO–Thüringer HC (német)

– szombat, 19.30 óra

Hypo NÖ (osztrák)–Baia Mare (román) – 20.30
B-CSOPORT
Lublin (lengyel)–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – 17.15
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–Midtjylland (dán) – 17.00
AZ NSO.HU MINDKÉT MAGYAR ÉRDEKELTSÉGŰ TALÁLKOZÓT ÉLŐBEN KÖZVETÍTI!

„A Győrtől és a Ferencvárostól is győzelmet várok a hétvégi BL-meccsen, a legutóbbi fordulóban aratott magabiztos siker után ezúttal sem veszítenek pontot. A győriek idegenben is nagyon simán nyertek, és bár a hajrá nem az övék volt, tizenhét gólos előny után óhatatlan, hogy kicsit kienged egy csapat. Így lett »csak« közte nyolc a vége. Azt hiszem, a két együttes között van akkora különbség, hogy hazai pályán főként nem okoz gondot az ETO-nak a sima, nagy különbségű győzelem” – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Radulovics Bojana, aki hasonló teljesítményt és eredményt vár a ferencvárosiaktól is.

„Hazai pályán negyven gólt dobva, tizenötös különbséggel nyert a Fradi, amelytől a pont nélkül álló Lublin otthonában is győzelmet várok. Érezhetően túljutott a kisebb hullámvölgyön a Ferencváros, amely egy nagyon jól összerakott, összeszokott együttes, játékosai kiválóan értik és érzik egymást” – latolgatta a hétvégi esélyeket a korábbi balkezes bombázó, majd röviden kitért a két csapat BL-szezonbeli lehetőségeire.

„A Győrnek továbbra sincs párja a BL-mezőnyben, nem látom azt a vele egyenrangú riválist, amely egyértelműen veszélyes lehet a címvédésére. Azonban éppen ez rak a csapatra komoly terhet. Elsősorban emiatt lesznek nehézségei a folytatásban, hogy megküzdjön ezzel a nyomással. Viszont Katerina Bulatovics személyében klasszis góllövőt igazoltak a nyáron, akinek a játékai és góljai nagy segítséget jelentenek ebben az önmagukkal folytatott küzdelemben. Amennyiben a Ferencváros úgy játszik, ahogy tud, amire valójában képes, akkor továbbléphet a csoportkörből. Nem lesz egyszerű a feladat, hiszen két komoly vetélytársa is van, amelynek hasonlóak a céljai. A Fradit ettől függetlenül képesnek tartom a továbbjutásra, legalábbis a lehetőség megvan a csapatban és a játékában.”

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. GYŐRI ETO 3 3 107–68 +39 6
2. Hypo NÖ (osztrák) 3 1 2 74–88 –14 2
3. Thüringer HC (német) 3 1 2 84–91 –7 2
4. Baia Mare (román) 3 1 2 74–92 –18 2
A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Midtjylland (dán) 3
3
78–66 +12 6
2. FERENCVÁROS
32

1
90–82
+8
4
3. Buducsnoszt (montenegrói) 3
1 2
75–67 +8 2
4. Lublin (lengyel) 3
3
68–96 –28 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik