NS: Vranjes visszatért Veszprémbe; Nikolics az MLS-re összpontosít – kedd

Vágólapra másolva!
2018.01.29. 23:38
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Remek éve volt 2017 Nikolics Nemanjának. A csatár rögtön az első amerikai évében az MLS gólkirálya lett, beszavazták a liga All-Star-meccsére, itthon az év labdarúgójának választották, ráadásul visszatérhetett a magyar válogatottba, amelyben gólokkal hálálta meg a bizalmat. A lapunknak adott interjúban elmondta, nem zárható ki, hogy valamikor visszaszerződik Európába, de egyelőre a tengerentúli karrierjére összpontosít, hiszen a családja is remekül érzi magát Chicagóban. Hogy beszélt-e már az új szövetségi kapitánnyal, kiderül cikkünkből.
Remek éve volt 2017 Nikolics Nemanjának.
A csatár rögtön az első amerikai évében az MLS gólkirálya lett, beszavazták a liga All-Star-meccsére, itthon az év labdarúgójának választották, ráadásul visszatérhetett a magyar válogatottba, amelyben gólokkal hálálta meg a bizalmat. A lapunknak adott interjúban elmondta, nem zárható ki, hogy valamikor visszaszerződik Európába, de egyelőre a tengerentúli karrierjére összpontosít, hiszen a családja is remekül érzi magát Chicagóban. Hogy beszélt-e már az új szövetségi kapitánnyal, kiderül cikkünkből.

Kiválóan szerepel a Kecskemét a férfi kosárlabda-bajnokságban. A KTE legutóbbi hét mérkőzéséből hatot megnyert, s kiharcolta a részvétel a Magyar Kupa nyolcas döntőjében. Forray Gábor vezetőedző ennek ellenére visszafogottan elemezte lapunknak az eddigi szereplésüket. Elmondta, ha sikerülne megtartaniuk az alapszakaszban az 5. helyet, azt bravúrnak könyvelné el. Hogy mi az eredményesség titka, azt is megtudják interjúnkból.

Ljubomir Vranjes visszatért a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatához, és mostantól a klubfeladataira összpontosít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne foglalkoztatná a válogatott Eb-produkciója és jövője. A szövetségi kapitány úgy véli, a nullapontos horvátországi szereplés ellenére is voltak biztató jelek, s talán sok minden másként alakul, ha a játékvezetők nem nyúlnak bele a későbbi Eb-aranyérmes spanyolok elleni meccsbe. A svéd tréner levelet írt a hazai kluboknak, hogy mit kért és javasolt, kiderül interjúnkból.

Takács Tamara lett a tavalyi év legjobb női kajakosa. A Vasas 21 éves versenyzője keményen készül az idei feladatokra: egy óra úszás után két órát tölt a konditeremben, majd még fut is a Római-parton. Ez már önmagában is kemény erőpróba, de Takács több vasat tart egyszerre a tűzben: decemberben értékbecslő és ingatlanközvetítői szakképesítést szerzett, emellett másodéves a győri egyetemen. Hogy mennyire foglalkoztatja a konkurencia erősödése, hiszen a sportág jó néhány hazai klasszisa újra munkába állt, arról is beszélt lapunknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik