Női kézilabda: Zácsik távozhat a Fraditól, Klivinyi érkezhet

Vágólapra másolva!
2017.07.23. 15:14
null
Zácsik Szandra távozhat a Fraditól (Fotó: Földi D. Attila)
A Nemzeti Sport értesülései szerint távozhat a Ferencváros női kézilabdacsapatától a válogatott balátlövő, Zácsik Szandra, akinek a helyére az érdi Klivinyi Kingát szerződtetnék a zöld-fehérek. Egyelőre azonban mindkét játékost szerződés köti klubjához.

Úgy tudjuk, Zácsik Szandra nélkül kezdődött meg a napokban a Ferencváros felkészülése, és miután hétfőtől a válogatott balatonboglári összetartásán van jelenése, talán már vissza sem tér a zöld-fehérekhez.

Értesüléseink szerint Zácsikot a Budaörs szerződtetné, amennyiben sikerül megállapodni a zöld-fehérekkel az élő szerződésének megszüntetéséről. Eközben az FTC már egyeztetéseket is kezdett az Érddel az ugyancsak válogatott átlövő, Klivinyi Kinga szerződtetése ügyében.

Amennyiben mindegyik félnek sikerül egyezségre jutnia, akkor akár már a jövő héten lezárulhat a két ügy, amely annyiban nem függ össze, hogy Zácsik várhatóan Klivinyi érkezésétől függetlenül is távozik Elek Gábor vezetőedző csapatától.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, az Érdet és a Budaörsöt, a három klubnál nem kívánták kommentálni az értesülésünket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik