Női kézilabda: Zácsik Szandra gyermeket vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 09:58
A kézilabdával ideiglenesen felhagyó Zácsik Szandra kislányt hord a szíve alatt: az átlövő és férje, Szöllősi Szabolcs március végére várja a baba érkezését – számolt be róla a Blikk.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy kisbabánk lesz – mondta a Blikknek Szöllősi-Zácsik Szandra. – A terhesség jelei már nagyon korán jelentkeztek rajtam, négyhetes lehetett a baba, amikor ultrahangon voltam, de mivel akkor még annyira pici volt, hogy nem is látszott, a vérvétel után derült ki, hogy gyermeket várok.”Szöllősi-Zácsik Szandra. – A terhesség jelei már nagyon korán jelentkeztek rajtam, négyhetes lehetett a baba, amikor ultrahangon voltam, de mivel akkor még annyira pici volt, hogy nem is látszott, a vérvétel után derült ki, hogy gyermeket várok.”

Az FTC átlövője tavasszal jelentette be, hogy egy időre felhagy a kézilabdázással és a magánéletét helyezi előtérbe. A fiatal szerelmesek nyáron házasodtak össze, s bár tervezték a babát, a büszke apuka először fel sem fogta, hogy hamarosan bővül a család.

„Kellett egy kis idő, míg tudatosult bennem, hogy gyermekünk lesz – mesélte Szöllősi Szabolcs, akivel felesége rögtön azután közölte a fantasztikust hírt, amikor a terhességi teszt pozitív lett. – Néhány nappal később, pont a névnapomon pedig Szani elment orvoshoz és biztossá vált, hogy babát vár. Ekkor kaptam tőle egy nagyon megható sms-t, amiben az állt, hogy boldog névnapot, apuci.”

A fiatal házasok viszonylag hamar azt is megtudták, hogy lányuk lesz. Azon is sokat gondolkodtak már, hogy hogyan hívják majd, jelenleg a Hanna áll a névsor elején.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik