Női kézilabda: Soós Viktória újra a Ferencvárosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.12. 06:27
null
Soós Viktória visszatér a Fradiba (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A hivatalos bejelentésre még várni kell (addig az érintettek sem nyilatkoznak), de már eldőlt, hogy a nyáron klubot vált az Európa-bajnoki bronzérmes, Bajnokok Ligája-győztes jobbátlövő, Soós Viktória, és visszatér a Ferencvároshoz.

A jelenleg a Győri Audi ETO KC kötelékébe tartozó, 28 esztendős balkezes fontos tagja volt a tavaly BL-győztes klubnak, ebben az idényben azonban kevés lehetőséget kapott, aligha függetlenül a ténytől, hogy a montenegrói Katarina Bulatovics személyében múlt nyáron a világ egyik legjobb játékosát igazolta a posztjára az ETO.

Soós ebben a BL-kiírásban mindössze hét gólt szerzett, másképpen eggyel többet, mint amennyit a megelőző évadban a Larvik elleni idegenbeli találkozón, a február-márciusi középdöntőben pedig már egyáltalán nem talált be – de nem is töltött sok időt a pályán. A bajnokságban és a Magyar Kupában 25 mérkőzésen 50 gólt szerzett eddig, amivel az ETO 10. legeredményesebbje.

Az átlövő alighanem sokkal több lehetőséghez jut majd a Fradiban, ahol Zácsik Szandra szülési szabadsága miatt a következő szezonban üresedés lesz a belső posztokon, ráadásul Soós nem is mozog idegenül a Népligetben, elvégre 2006 és 2008 között az FTC játékosa volt, vagyis tagja a zöld-fehérek legutóbbi, 2007-es bajnokcsapatának is.

Soós Viktória mellett még egy kapussal tervez erősíteni a nyáron a Ferencváros, az új szerzemény alighanem külföldről érkezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik