Női kézilabda: magyar válogatott beállóval erősített a SönderjyskE

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 07:24
null
Mayer Szabina a 27-es mezt vehette át Olivera Kecman sportigazgatótól (Fotó: soenderjyske.dk)
Bajnokok Ligája-döntős, válogatott beállóval erősített a dán másodosztályban szereplő SönderjyskE női kézilabdacsapata, amely szerződtette Mayer Szabinát.

 

A Győri Audi ETO KC-val négyszeres bajnok, Bajnokok Ligája-döntős válogatott játékos a nyáron szerződött Fehérvárról a francia Nantes-hoz, ahol a spanyol válogatott Elizabeth Chávez súlyos térdsérülése miatt kerestek új beállót.

„Ő a legnagyobb név a klub történetében, számos nemzetközi mérkőzésen szerzett rutint, mind a klubjaiban, mind válogatott szinten. Boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy ilyen játékos vonzónak találta az ajánlatunkat. Kicsit szerencsések is voltunk, hiszen hirtelen szabaddá vált, és néhány jó kapcsolatomon keresztül sikerült megállapodnunk vele” – nyilatkozta Olivera Kecman sportigazgató.

„Láttam új klubom Horsens elleni mérkőzését, és azt hiszem, a dán másodosztály legalább olyan jó, mint a magyar bajnokság alja. Nagyon izgatott vagyok, hogy Dániában és itt, a SönderjyskE csapatában játszhatom” – idézte a klub honlapja Mayer Szabinát, aki szombaton az Oddense-Otting Haandbold ellen debütál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik