Női kézilabda: „Köpködték és lekurvázták a lányaimat” - Németh András

Vágólapra másolva!
2010.04.19. 20:54
Címkék
A női kézilabda NB I elődöntőjében a DVSC másodszor – ezúttal hazai pályán – is legyőzte a Vácot, így bejutott a döntőbe. Németh András, a vendégek szakvezetője többek között a körülményeket, a debreceni szurkolók viselkedését kifogásolta a 31–26-os hazai győzelemmel befejeződött mérkőzést követően.

„Tóth Timi sérülés miatt hetek óta nem tud megfelelő munkát végezni, és sajnos másik két játéksosunk is visszaesett korábbi formájához képest, ezt pedig nem tudtuk elviselni, megmutatkozott, hogy kevesen vagyunk az ilyen nagy téttel bíró találkozókhoz" – kezdte a mérkőzést közvetítő Sport Klub televíziónak adott nyilatkozatát Németh András, a vendégek szakvezetője.

„Egyébként jól bírták a játékosaim a körülményeket, hiszen a szurkolók köpködték és lekurvázták őket. Legközelebb talán az is megtörténik, hogy életerős fiatalemberek megverik a lányokat" – mondta felháborodottan a találkozót követően a váci edző.   

A DVSC szakvezetője, a Bakó Botond helyére szezon közben kinevezett Köstner Vilmos elmondta, nagyon boldog, mert sikerült elérniük a csapat elé kitűzött célt.

„Amivel megbíztak, azt teljesítettük, bejutottunk a döntőbe. A Vác egy tökéletesen felkészített, kiváló csapat, de úgy érzem, a két találkozó képe alapján teljesen megérdemelt a továbbjutásunk" –  nyilatkozta a Sport Klubnak Köstner.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik