Női kézilabda BL: Így nem lehet meccset nyerni idegenben - Konkoly

Vágólapra másolva!
2010.10.10. 17:24
Konkoly Csaba, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, együttese a játék minden elemében alulmúlta magát a Zvezda Zvenyigorod otthonában.

„A játék minden elemében alulmúltuk magunkat, ráadásul folyamatosan futnunk kellett az eredmény után. Mire megtaláltuk volna az ellenszert az átlövők ellen, addig az oroszok lerohanásokkal tartották a különbséget, amelyet a hajrában nem sikerült háromgólosnál kisebbre csökkentenünk. Amikor a végén ötgólos hátrányból lefaragtunk kettőt, agresszívebbé vált a védekezésünk, de harmincegy kapott gól rengeteg, ennyivel nem lehet meccset nyerni idegenben" – mondta Konkoly a Győri Audi ETO 31–28-as oroszországi veresége után.a Győri Audi ETO 31–28-as oroszországi veresége után.

„Emellett a rengeteg technikai hiba, eladott labda megpecsételte a sorsunkat, a kapusainknak sem tudtunk elég segítséget adni, a visszarendeződésünk pedig katasztrofális volt. A sérült Simona Spiridon főleg támadásban hiányzott, beállósaink nem tudták megoldani a feladatot. Palkó Fruzsinának voltak szép megmozdulásai a végén, őt talán hamarabb be kellett volna cserélnem" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik