Női kézi-vb: ilyen szponzor sem volt még válogatott mezen – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.05. 11:30
null
Így fog kinézni a tunéziai válogatott meze
Rendhagyó módját választotta Ruben Söltoft dán komikus újonnan induló műsorának reklámozására. Megegyezett a Tunéziai Kézilabda-szövetséggel, hogy a ma esti, Dánia elleni világbajnoki csoportmeccsen az ő képmásával ellátott mezben játszik az afrikai csapat.

Az ötlet logikus abból a szempontból, hogy Dániában sokan követik a női válogatott mérkőzéseit, így minden bizonnyal a mai találkozót is, így a tévénézők széles tömege láthatja majd az afrikai játékosok pólójának közepén Söltoft fejét.

Az ötlet két éve, a hazai rendezésű vb alkalmával pattant ki a komikus fejéből, amikor a dán csapatot szerette volna szponzorálni, de kiderült, hogy igencsak sokba került volna.

„A mostani torna előtt végiggondoltam, kik ellen fog játszani Dánia, és Tunézia tűnt a legmókásabb választásnak" – írta Söltoft a dán Tv2 megkeresésére.

„A tunéziaiaknak tetszett az ötlet, már csak a nemzetközi szövetséggel kellett elfogadtatni, mert ilyenre korábban még nem volt példa. Azt mondták csak akkor lehetséges, ha van egy logóm. Így a showműsorom poszteréből készítettünk egy logót."

A szponzori megállapodás csak erre az egy meccsre szól, de azt Söltoft nem árulta el, mennyit fizetett érte az afrikaiaknak.

FRISSÍTÉS! Az esti meccs előtt aztán jött a hír, hiába volt aláírt szerződés és fizette ki Söltoft az abban foglalt összeget, az afrikaiak az utolsó pillanatban elálltak az üzlettől. Állítólag sok megkeresést kaptak a dán médiából, és valaki felsőbb körökből végül úgy döntött, lefújják az egészet. A szponzorációért kapott pénzt természetesen visszafizetik.

NŐI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
B-CSOPORT, BIETIGHEIM-BISSINGEN
14.00:
MAGYARORSZÁG–Argentína (Tv: Sport1 – 13.15-ös műsorkezdettel)
18.00: Svédország–Csehország (Tv: Sport1 – 17.45-ös műsorkezdettel)
20.30: Norvégia–Lengyelország
A-CSOPORT, TRIER
14.00:
Szlovénia–Angola
18.00: Franciaország–Paraguay
20.30: Románia–Spanyolország
C-CSOPORT, OLDENBURG
12.00:
Montenegró–Japán
17.45: Oroszország–Brazília
20.30: Dánia–Tunézia
D-CSOPORT, LIPCSE
12.00:
Dél-Korea–Kína
15.30: Hollandia–Kamerun
18.00: Németország–Szerbia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik