Női kézi-vb: amikor Oftedal már azt hitte, nem veszi a kamera – videó

Vágólapra másolva!
2017.12.08. 11:14
Vicces jelenetet rögzítettek a tévések még a norvég női kézilabda-válogatott Lengyelország elleni világbajnoki csoportmérkőzése után. A levezetés közben a Győri ETO két légiósa, Nora Mörk és Stine Bredal Oftedal beszélte meg egymás között a történteket, amikor az irányító szemléltette, a jövőben hogyan kellene látványosabban eladnia, ha szabálytalankodnak vele szemben.

„Már annyival a lefújás után voltunk, hogy nem gondoltam, bárki is veszi még a pályát” – mondta Stine Oftedal a norvég Tv2-nek.

„Éppen az egyik jelenetről beszélgettünk, ahol meglöktek egy lerohanás végén, de nem kaptam semmilyen ítéletet. A csapattársaim közül többen azt mondták, hogy kicsit látványosabban kellene esnem, és nagyobb hangot is kiadhatnék. Ez nem azt jelenti, hogy színészkedni kell, de néha jobban el kell adnia a történteket a játékosnak a pályán. Meg is mutattam játékból, hogyan képzelem el ezt, aztán megkértek rá, meg tudnám-e ismételni, és megtettem – tette hozzá nevetve, miközben az esetről készült felvételt nézte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik