Női kézi: Triffa Ágnes súlyos térdsérülést szenvedett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.09. 12:29
Súlyos térdsérülést szenvedett Triffa Ágnes, a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának kapusa az MTK elleni szombati bajnokin.

A kapust ölben kellett levinni a pályáról az első félidő végén, majd egyből Székesfehérvárra szállították kivizsgálásra, ahol megállapították, a térdében keresztszalag-szakadást szenvedett – számolt be róla a duol.hu. Dr. Abkarovits Géza sportsebész főorvos végzi a műtétet, Triffa felépülése közel fél évig tart, tehát ha minden jól megy, augusztusban már a csapattal alapozhat.duol.hu. Dr. Abkarovits Géza sportsebész főorvos végzi a műtétet, Triffa felépülése közel fél évig tart, tehát ha minden jól megy, augusztusban már a csapattal alapozhat.

„Természetesen rendkívül sajnáljuk most őt, hiszen hatalmas szerepe volt abban, hogy ilyen jól szerepeltünk az idén, bízunk benne, hogy sikeresen felépül és minél hamarabb visszatér közénk, mi mellette állunk, s minden segítséget megadunk, amit csak lehet" – mondta Mátéfi Eszter vezetőedző a klub hivatalos honlapjának.

A Dunaújváros az alapszakasz utolsó fordulója előtt a harmadik helyen áll, és minden bizonnyal ott is végez, mert a sereghajtó, eddig győzelem nélküli Szegedet fogadja szombaton. Ha ez így lesz, akkor a Kohász az FTC-Rail Cargo Hungariával találkozik majd az elődöntőben.

Triffára féléves kényszerpihenő vár (Fotó: kohaszkezi.hu)
Triffára féléves kényszerpihenő vár (Fotó: kohaszkezi.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik