Női kézi: Tomori nem fél a konkurenciától Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.18. 16:03
Nagy céljai vannak Tomori Zsuzsannának, emiatt döntött úgy, hogy még egy ideig marad jelenlegi klubjánál. A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának átlövője iránt külföldi klubok is érdeklődtek – ezzel kapcsolatban is elmondta a véleményét a stregspiller.com-nak.

Tomori Zsuzsannával nemrégiben hosszabbított egy évvel szerződést a Győri ETO, a klub ráadásul opciós joggal rendelkezik, így a megállapodást akár kitolhatják további egy esztendővel. Az, hogy ezután mi lesz, a jövő kérdése, de a játékos még 30 évesen sem zárja ki a külföldre igazolás lehetőségét.hosszabbított egy évvel szerződést a Győri ETO, a klub ráadásul opciós joggal rendelkezik, így a megállapodást akár kitolhatják további egy esztendővel. Az, hogy ezután mi lesz, a jövő kérdése, de a játékos még 30 évesen sem zárja ki a külföldre igazolás lehetőségét.

„Nagyon szerencsés vagyok, amiért Magyarország két legjobb csapatában játszhattam, és az egyikben játszhatok jelenleg is, így ennél nem is lehetnék elégedettebb. Hogy játszom-e valaha nem magyar klubnál? Senki nem tudja, mi történik, miután lejár a szerződésem Győrben. Soha ne mondd, hogy soha!" – fogalmazott sejtelmesen a balátlövő.

Tomori iránt korábban többek között a dán Esbjerg is érdeklődött, a kézilabdázó viszont úgy ítélte meg, hogy az a legjobb, ha Magyarországon marad. Azonban felvetődhet a kérdés, hogy nem tart-e az erősödő konkurenciától, például a posztján szereplő norvég Veronica Kristiansen érkezésétől. Ennek kapcsán Tomori elárulta, miért döntött mégis a szerződéshosszabbítás mellett.

„Úgy gondolok a Győrre, mint arra a klubra, amelynél megvalósíthatom az álmaimat. Ez a csapat adja a legjobb lehetőséget az újabb Bajnokok Ligája-győzelemre, nekem nagy álmom ezt ismét elérni" – beszélt a céljairól Tomori, aki szerint a sérülések nem változtatnak a célokon, amelyek így is elérhetőek. Örül neki, hogy a sérüléséből visszatérve nemcsak védekezésben tud segíteni, hanem támadásban gólokkal is hozzá tud járulni a csapat minél eredményesebb szerepléséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik