Női kézi: szélsőt vett kölcsön a Mosonmagyaróvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.30. 09:16
null
Katona Flóra fél évre kölcsönbe érkezik Mosonmagyaróvárra (Fotó: mkcse.hu)
Régi-új játékossal erősítette meg a keretét a női kézilabda NB I-ben szereplő Eu-Fire Mosonmagyaróvár, amely a szezon végéig kölcsönvette Katona Flórát a Kisvárda csapatától.

 

 

A 21 éves jobbszélső 2015 és 2017 között két idényen keresztül játszott már Mosonmagyaróváron (a felnőttek között 55 mérkőzésen 80 gólt szerzett), majd 2017 nyarán Kisvárdára igazolt. A kelet-magyarországi csapatnál kevés játéklehetőséghez jutott, ezért döntött a távozás mellett. Katona Flóra fél évre kölcsönbe érkezik Mosonmagyaróvárra, és a Dunaújváros elleni csütörtöki felkészülési mérkőzésen két góllal mutatkozott be új csapatában.

„Nagy reményekkel igazoltam Kisvárdára, ahol sajnos csak perceket játszottam. Az eredeti elképzelések szerint a magyar válogatott Orbán Adriennel szerepeltünk volna a jobbszélső poszton. Ez azonban nem így történt, sőt többször egy horvát lány játszott helyettünk, pedig ő jobbkezes játékos. Engem minden mérkőzésre beneveztek, de nem játszottam, sőt az egész csapatra jellemző volt, hogy a montenegrói edzőnk sokkal jobban bízott a külföldi kézilabdázókban. Nagyon hiányzott már a játék, ezért úgy döntöttem, hogy nem maradok tovább Kisvárdán. Bízom benne, hogy hasznára leszek a Mosonmagyaróvárnak, amelynek az a célja, hogy az élvonalban maradjon. Remélem itt sikerül újra felépítenem magam. Hosszú távra tervezek a csapatnál, hiszen nyáron szabadon igazolható játékos leszek” – mondta Katona Flóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik