PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2020.07.10 10:09

Női kézi: Rossz érzésekkel gondolok vissza az előző idényre – Kobetic

Legyőzhető-e a Győr a Siófok számára a következő idényben? – többek között erre a kérdésre is válaszolt az NSO Tv-nek a Balaton-parti csapat két alapembere, Szikora Melinda és a pályafutása folytatása mellett döntő Andrea Kobetic. 

Lezárta a múltat és az előtte álló feladatokra koncentrál a Siófok női kézilabdacsapata – ebben az előző idényben kiválóan védő Szikora Melinda és a még egy évet vállaló Andrea Kobetic is egyetértett. 

„Rossz érzésekkel gondolok vissza a mögöttünk hagyott évadra amiatt, ahogyan az véget ért mondta az NSO Tv-nek a horvát klasszis, aki rengeteget gondolkozott a koronavírus miatti karantén alatt, hogy kitartson-e a döntése mellett, miszerint abbahagyja a kézilabdát. Aztán – mint ismert – még egy évet vállalt, nem akarta lezárni a karrierjét egy félbeszakadt, majd törölt idénnyel. – Boldog vagyok, hogy így döntöttem. Amikor visszajöttem ide, s elkezdtük a felkészülést, tudtam, hogy ezt kellett tennem.”

Szikora Melinda abba is beavatott minket, hogy mivel teltek a felkészülés első napjai, valamint arról is beszélt, hogy az újonnan érkező játékosokkal még erősebbé vált az EHF-kupagyőztes együttes kerete. S ez arra predesztinálja őket, hogy még jobb eredményeket érjenek el, mint korábban. De vajon képesek lesznek felvenni a versenyt a világklasszisokkal felálló Győrrel szemben a bajnoki címért? 

Videónkból ez is kiderül!

NÉZZE MEG A TÓTH GABRIELLÁVAL KÉSZÜLT INTERJÚNKAT IS!

 

2020.08.07 19:38:30

Kézilabda PAPP BÁLINT

A legszerényebb kézilabdakapus még azt sem szereti, ha a rajongók a 2018-as BL-győzelmet érő földöntúli bravúrjára emlékeztetik.

2020.08.09 08:55:21

Kézilabda NAGY PÉTER

Nem hátrál meg a kihívások elől Nikolaj Markussen, a veszprémiek 212 centis dán balátlövője.

2020.08.07 11:12:14

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS

Bárbara Arenhart talán az utolsó lehetőséget ragadta meg, hogy BL-esélyesnél játszhasson, de a jövőben szívesen élne hazánkban.

2020.08.06 09:33:11

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

„Kaptam egy-két ajánlatot, de nem akartam folytatni, ha nem játszhatok a legmagasabb szinten.”

2020.07.31 16:46:26

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

INTERJÚ. Szélsőként mindig a biztosra ment • Nehezen dolgozta volna fel, hogy csak a padon ücsörög az ETO-ban.