nemzetisport.hu 2019.03.21 15:28 Frissítve: 2019.03.21 16:15

Női kézi: régi ismerős érkezhet jobbátlövőbe a Győrhöz

Már csak egy hely betöltetlen a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának következő szezonra szóló keretében. Ma az is hivatalossá vált, hogy nem Tomori Zsuzsanna lesz a nyáron érkező Amanda Kurtovic társa jobbátlövőben, montenegrói sajtóhírek szerint egy korábbi játékos térhet vissza a kisalföldi klubhoz.

 

Montenegró legrégebbi napilapja, a Pobjeda keddi számának sportmellékletében a vezető hírek között hozta, hogy Katarina Bulatovics visszatérhet a Győri ETO-hoz (az információt később több oldal is átvette). A 34 éves klasszis jobbátlövő jelenleg a Buducsnoszt Podgorica játékosa, azonban könnyen lehet, hogy a harmadik időszaka csak egy évig tart Dragan Adzsics együttesénél. A távozását támaszthatja alá, hogy a Buducsnoszt ma bejelentette, leigazolta a szlovén Barbara Lazovicot, aki Bukarestből érkezik a nyáron.

A Pobjeda arról írt kedden, hogy a napokban megszülethet a végleges megállapodás Bulatovics és a Győr között, így könnyen lehet, hogy hamarosan bejelenti az ETO az utolsó érkezőjét. A lap szerint a Rosztov-Don és a Siófok is érdeklődött Bulatovics iránt, de végül a Győr lehet a befutó.

Mint ismert, a Győrben jobbátlövőben számításba vett Nora Mörk a CSM Bucuresti-hez, míg Tomori Siófokra igazolt, és eddig csak Kurtoviccsal állapodott meg a klub.

Bulatovics számára nem lesz ismeretlen Győr, ugyanis a 2013–2014-es szezonban már szerepelt a csapatban, akkor triplázott Ambros Martín együttesével, a magyar bajnokság mellett a Magyar Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Az más kérdés, hogy a most futó idényben már nem mutatott kiemelkedő formát, de az is igaz, hogy jobbátlövőben nagyon szűk a merítési lehetőség nemzetközi szinten.

A Pobjeda szerint Bulatovics érkezhet Győrbe

 

2020.07.10 17:45:41

Kézilabda JOCHA KÁROLY

A világhírű menedzser a kézilabdán kívül az atlétikában és a téli sportágakban is maradandót alkotott.

2020.07.08 22:05:14

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Sorozatunk újabb részében visszamegyünk a kilencvenes évekig, amikor a válogatott történelme egyik legnagyobb sikerét érte el 1997-ben.

2020.07.04 22:02:29

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Játékunkra továbbra is érvényes, ami a labdára: nem a küzdelem, a békétlenség, az indulat, hanem az öröm, az élmény, a szórakozás forrása.

2020.07.03 18:57:56

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az édesapa piszkosult akart nyerni, a fia szorgalmával kompenzálta, hogy nem volt kiugróan tehetséges. Mindketten válogatottak lettek a sportágukban.