Női kézi: Nora Mörk testvére nemet mondott a Győri ETO-nak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 11:15
A következő szezontól a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát erősítő Nora Mörk ikertestvérét, Thea Mörköt is szívesen látták volna a magyar együttesnél, a balszélső azonban még nem érezte magát felkészültnek, így nemet mondott.

„Úgy gondoltam, még nem állok készen. Biztosabbnak éreztem, ha még egy évet a Larvikban maradok – mondta Thea Mörk az Aftenpostennek. – De elképzelhető, hogy később én is kipróbálom magamat egy másik országban és egy másik bajnokságban. Furcsa lesz, hogy nem egy csapatban fogunk játszani Norával, nagyon fog hiányozni."Thea Mörk az Aftenpostennek. – De elképzelhető, hogy később én is kipróbálom magamat egy másik országban és egy másik bajnokságban. Furcsa lesz, hogy nem egy csapatban fogunk játszani Norával, nagyon fog hiányozni."

A két testvér egyszer már átélt hasonlót, de akkor egy évvel Nora után Thea is csatlakozott a Larvikhoz, amellyel szerdán megnyerték a Norvég Kupa döntőjét. Nora annyira kimerült az aranyéremmel záruló világbajnokságon, hogy lebetegedett a dániai torna után, de így is játszott a Glassverket ellen 28–19-re megnyert fináléban. Thea vállsérülés miatt kimaradt a norvég válogatottból, de feltett szándéka, hogy a szezon második felében beverekedje magát az olimpiai keretbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik