Női kézi: négy klasszisával hosszabbított a Győr

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 18:13
null
Klasszisok sorával egyezett meg a Győr a közös folytatásról (Fotó: gyorietokc.hu)
Kari Aalvik Grimsbo után további négy játékossal (Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett, Jana Knedlíková) hosszabbított szerződést a Győri Audi ETO kézilabdacsapata.

 

„Óriási öröm számomra ez a mai nap, hiszen világsztárokkal egyeztünk meg a folytatásban. Örömmel jelenthetem be, hogy Kari Aalvik Grimsbo után Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett és Jana Knedliková is elkötelezte magát klubunk felé. Nem kérdés, hogy mindannyian kiemelkedőt nyújtanak saját posztjukon, és örülök, hogy a következő szezonokban is láthatjuk őket zöld-fehér szerelésben a Győri Audi ETO KC csapatában” – nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök a gyorietokc.hu kluboldalnak.

„Terveink között szerepel a keret további megerősítése, szeretnénk a következő szezonokban is minden fronton a csúcsra érni. Célunk, hogy Győrben továbbra is egy olyan csapat legyen, amely öregbíti hírünket, kiszolgálja népes és nagyszerű szurkolótáborunkat, és természetesen győzelemre esélyes minden versenysorozatban” – folytatta a klubelnök.

A svédországi kézilabda Európa-bajnokság legértékesebb játékosának megválasztott Nycke Groot két évet írt alá. „Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk. Győrben egy igazán remek közösség van, itt minden adott a sikerekhez. Sokat jelent nekem Ambros Martín és az a munka, amit vele együtt végzünk napról napra, ez is egy érv volt a hosszabbítás mellett. Most, hogy elrendeztük a jövőt illető kérdéseket, csak arra kell koncentrálnunk, hogy idén is elérjük céljainkat” – nyilatkozta a holland világklasszis.

Honfitársa, az Eb-n a legjobb beállónak megválasztott Yvette Broch három szezonra szólóan kötelezte el magát. „Nehéz szavakba önteni az érzést, amit most érzek. Legutóbb talán az előző győri szerződésem aláírásakor éreztem magam ugyanígy. Szeretek Győrben játszani és nagyon jó itt élni is. Az elnök úr által felvázolt jövőkép, a csapat összeállítása és a magas szintű szakmai munka mind-mind biztosítva van Győrben, így könnyedén meg tudtunk egyezni” - mondta a beálló.

A magyar válogatott Bódi Bernadett esetében sem volt kérdéses a hosszabbítás. „Korrekt ajánlatot kaptam a csapatomtól, így mivel én is jól érzem magam, nem kellett sokat gondolkodni, és két évet vállaltam ismét. Egy olyan közösség tagja lehetek, amely pozitív, előretekintő és sikerorientált. Reményeim szerint a következő szezonokban is a legmagasabb célokért küzdhetünk csapattársaimmal, és el is érjük azokat” – nyilatkozta Bódi Bernadett.

A cseh Jana Knedlíková szintén kétéves szerződéshosszabbításról egyezett meg a klubbal. „Minden feltétel adott Győrben az eredményességhez, és az egyéni fejlődésemhez is. Örülök, hogy sikerült megegyezni a folytatásról. Remek csapattársakkal szerepelhetek együtt, és biztosra veszem, hogy ez igaz lesz a következő szezonokban is. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megháláljam a bizalmat, és hogy elérjük kitűzött céljainkat” – mondta Jana Knedlíková is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik