Női kézi NB I: meg kellett operálni az FTC légiósát

Vágólapra másolva!
2019.01.09. 10:20
null
Djurdjina Malovics a Debrecen elleni mérkőzésen (Fotó: Tumbász Hédi)
Németországban megoperálták Djurdjina Malovicsot, a Ferencváros női kézilabdacsapatának montenegrói játékosát – tudtuk meg a zöld-fehérek hivatalos honlapjáról.



Djurdjina Malovics legutóbb októberben lépett pályára a Ferencvárosban, aztán sarokcsontkinövés okozta fájdalmai miatt kezelésekre szorult, azonban a hosszabb pihenő és a fájdalommentes időszak után a terhelés hatására a probléma újra jelentkezett.

„Az elmúlt hónapokban minden lehetséges kezelést kipróbáltunk, de hosszú távon eredménytelenek voltak, így csak a műtéti megoldás maradt – idézi a fradi.hu az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatorvosát, Dr. Pavlik Attilát. – A beavatkozást elvégző orvos arról tájékoztatott, hogy az ugrócsont hátsó részén lévő nyúlvány Malovicsnál külön állt, mozgott, ez okozta a probléma egyik részét, ezért a hátsó bokaízületből eltávolította a különálló csontot, plusz a korábbi műtétből maradó lerakódásokat leszedte a sarokcsontról. Véleménye szerint reményt keltő a helyzet, és három-négy hónapos rehabilitációt jósol, a játékos ezt követően tud majd leghamarabb pályára lépni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik