Női kézi NB I: a válogatott kapus visszatér Békéscsabára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 09:25
A Békéscsabai Előre NKSE 2018. június 30-ig érvényes szerződést kötött Triffa Ágnessel. A lila-fehérek tizenkét év után visszatérő saját nevelésű kézilabdázója a következő két bajnoki idényben a nevelőklubja kapuját védi majd.

Az 1987-ben született kapus 1999-ben került Békéscsabára, majd 2004-ig volt a csabaiak játékosa. Ezt követően megfordult a Debreceni VSC, az RK Krim Ljubljana, a Szekszárd és a Vác soraiban, két éve Dunaújvárosban játszik, mindeközben 25 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.két éve Dunaújvárosban játszik, mindeközben 25 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.

„Több éve már, minden átigazolási időszakban megkeresett a nevelőegyesületem. Az elmúlt több mint tíz év alatt megjártam Magyarország legjobb klubjait, itthon és külföldön is játszottam a Bajnokok Ligájában, a Kupagyőztesek Európa-kupájában és az EHF-kupában. A vezetőség által felvázolt jövőkép alapján most láttam elérkezettnek az időt, hogy hazajöjjek, és tudásommal, tapasztalatommal segítsem régi-új klubomat” – mondta Triffa Ágnes a megállapodás aláírását követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik