Női kézi: megválik klubjától, hogy a dán válogatottat irányíthassa

Vágólapra másolva!
2015.01.13. 16:29
Megvan a végleges megoldás a dán női kézilabda-válogatott irányítására: június 1-jétől három évre a Klavs Bruun Jörgensen, Sören Herskind duó kapott megbízást a szövetségtől.

Mint ismert, a decemberi Európa-bajnokság után menesztették Jan Pytlicket, a szakember helyét ideiglenes jelleggel Heine Eriksen vette át, akinek megbízatása június 1-jéig szól. Eriksen vezeti a nemzeti csapatot a márciusi, rangos felkészülési tornán. Ulrik Wilbek, a szövetség sportigazgatója közben megtalálta a végleges megoldást is a posztra. Mint ismert, a decemberi Európa-bajnokság után menesztették Jan Pytlicket, a szakember helyét ideiglenes jelleggel Heine Eriksen vette át, akinek megbízatása június 1-jéig szól. Eriksen vezeti a nemzeti csapatot a márciusi, rangos felkészülési tornán. Ulrik Wilbek, a szövetség sportigazgatója közben megtalálta a végleges megoldást is a posztra.

Ma bemutatták a június 1-jétől a válogatottat irányító Klavs Bruun Jörgensent, aki jelenleg a Team Tvis Holstebro edzője, de nyártól teljes állásban szövetségi kapitány lesz. A dánok szeretnének jó eredményt elérni az év végi hazai rendezésű világbajnokságon. Jörgensen segítője Sören Herskind lesz, a páros három éves munkára kapott felkérést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik