HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.18 13:56 Frissítve: 2016.07.18 14:05

Női kézilabda: még nem tudni, hová költözik a Fradi

Bognár László, a Ferencváros kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója elmondta, várhatóan októbertől játszhatnak a csapatok a megújuló Elek Gyula Arénában.

 

„Az Elek Gyula Aréna felújítása miatt csapatunk az első héten a legendás faházban készül – idézi a fradi.hu Bognár László ügyvezető igazgatót. – Az első napok felméréssel és ráhangoló edzésekkel telnek majd. A második hetet edzőtáborban töltik a lányok, melynek helyszíne Sepsiszentgyörgy lesz. Erdély felé menet 23-án, szombat 16.00-kor Fehérgyarmaton a Kisvárdával mérkőzünk. Az edzőtábor alatt még egy edzőmérkőzés vár ránk, 27-én a román Braila csapata ellen. A harmadik héten szintén a faházban készülünk.”

„Nagy rekonstrukción esik át a csarnokunk. Kívülről a teljes homlokzatot és a nyílászárókat felújítjuk. A teljes csarnokot kifestjük, új öltözőket alakítunk ki és vannak, amelyeket felújítunk. Megújul a büfé és a környező rész, a teraszt is hangulatosabbá tesszük. A tetőn a beázásokat megszüntettük, és az elektromos hálózatot is felújítjuk. Kicseréljük az eredményjelzőt és a teljes hangosítást, a világítás is teljesen új lesz, a kornak megfelelően. A parketta nem kerül lecserélésre, mivel a játékosoknak és edzőknek kifejezett kérése volt, hogy maradjon ez a felület ezért azt csak felcsiszoljuk és lelakkozzuk. A lelátón az összes szék ki lesz cserélve, tehát mind külsőben, mind tartalomban egy teljesen megújult arénát alakítunk ki.”

„Remélhetőleg október első felére elkészülünk, de egy ilyen volumenű építkezésnél sajnos nem lehet napra pontosan belőni az elkészülés időpontját. A bajnoki szezon szeptember 17-én kezdődik. A SYMA-csarnokkal folynak a tárgyalások, de sajnos az ottani tulajdonosváltás miatt elhúzódtak az egyeztetések. Remélhetőleg három hét múlva átköltözhetünk a C-csarnokba, és ott készülünk majd a továbbiakban. Hogy hol lesznek a hazai bajnoki mérkőzések, arról is folynak az egyeztetések. Amint kikristályosodnak a dolgok, igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni mindenkit, de mindenképp Budapesten maradunk” – tette hozzá Bognár László.

2019.02.17 16:40:25

Kézilabda nemzetisport.hu

Az ukrán csapat 14–9-re is vezetett az első félidőben • Bánhidi lőtte az 5000. szegedi BL-gólt.

2019.02.16 17:16:14

Kézilabda nemzetisport.hu

A félidőben még ötgólos hátrányban lévő magyar csapat már a 2. helyen áll a csoportjában.

2019.02.12 22:45:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább felülkerekednek az észérvek.

2019.02.12 22:42:52

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL.Ettől még szinte mindennap a fekete márványból készült síremlékhez vezet Petre Cozma útja, amelyet a Veszprém állíttatott egykori játékosa emlékére. …A Pipera temetőben valamennyi látogató előre köszön, aki nem ismeri személyesen, annak is ismerős valahonnan.

2019.02.10 14:15:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Flensburg kikapott Ukrajnában, így a Szeged a második helynél nem végezhet hátrébb.