nemzetisport.hu 2016.07.18 13:56 Frissítve: 2016.07.18 14:05

Női kézilabda: még nem tudni, hová költözik a Fradi

Bognár László, a Ferencváros kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója elmondta, várhatóan októbertől játszhatnak a csapatok a megújuló Elek Gyula Arénában.

 

„Az Elek Gyula Aréna felújítása miatt csapatunk az első héten a legendás faházban készül – idézi a fradi.hu Bognár László ügyvezető igazgatót. – Az első napok felméréssel és ráhangoló edzésekkel telnek majd. A második hetet edzőtáborban töltik a lányok, melynek helyszíne Sepsiszentgyörgy lesz. Erdély felé menet 23-án, szombat 16.00-kor Fehérgyarmaton a Kisvárdával mérkőzünk. Az edzőtábor alatt még egy edzőmérkőzés vár ránk, 27-én a román Braila csapata ellen. A harmadik héten szintén a faházban készülünk.”

„Nagy rekonstrukción esik át a csarnokunk. Kívülről a teljes homlokzatot és a nyílászárókat felújítjuk. A teljes csarnokot kifestjük, új öltözőket alakítunk ki és vannak, amelyeket felújítunk. Megújul a büfé és a környező rész, a teraszt is hangulatosabbá tesszük. A tetőn a beázásokat megszüntettük, és az elektromos hálózatot is felújítjuk. Kicseréljük az eredményjelzőt és a teljes hangosítást, a világítás is teljesen új lesz, a kornak megfelelően. A parketta nem kerül lecserélésre, mivel a játékosoknak és edzőknek kifejezett kérése volt, hogy maradjon ez a felület ezért azt csak felcsiszoljuk és lelakkozzuk. A lelátón az összes szék ki lesz cserélve, tehát mind külsőben, mind tartalomban egy teljesen megújult arénát alakítunk ki.”

„Remélhetőleg október első felére elkészülünk, de egy ilyen volumenű építkezésnél sajnos nem lehet napra pontosan belőni az elkészülés időpontját. A bajnoki szezon szeptember 17-én kezdődik. A SYMA-csarnokkal folynak a tárgyalások, de sajnos az ottani tulajdonosváltás miatt elhúzódtak az egyeztetések. Remélhetőleg három hét múlva átköltözhetünk a C-csarnokba, és ott készülünk majd a továbbiakban. Hogy hol lesznek a hazai bajnoki mérkőzések, arról is folynak az egyeztetések. Amint kikristályosodnak a dolgok, igyekszünk minél hamarabb tájékoztatni mindenkit, de mindenképp Budapesten maradunk” – tette hozzá Bognár László.

2019.10.20 15:05:20

Kézilabda B. L.

A házigazda a második félidőben visszajöhetett volna a mérkőzésbe, de Mikler lehúzta a rolót.

2019.10.19 19:13:09

Kézilabda nemzetisport.hu

Az ETO minden mezőnyjátékosa gólt lőtt, a Krim sokáig jól helytállt, de a végére elfáradt.

2019.10.19 17:08:32

Kézilabda MURÁNYI DOMONKOS

Az első félidőben Nilsson, a másodikban Lauge parádézott, a címvédő szkopjei alakulat ismét nagy verést kapott.

2019.10.19 13:59:50

Kézilabda B. Á.

Az első félidőben semmi nem jött össze, a másodikban már hengereltek Klujber Katrinék.

2019.10.16 19:19:44

Kézilabda R. Gy.

Igyekezett az Érd, de ez is kevés volt a kiváló formában játszó hazaiak ellen.