HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.10 21:52 Frissítve: 2017.11.10 22:18

Női kézi: Leírhatatlanul fájdalmas érzés – Pálos-Bognár Barbara

Vállműtétje miatt hosszú időre kidőlt a sorból Pálos-Bognár Barbara, a Budaörs női kézilabdacsapatának irányítója, akinek így nem volt esélye bekerülni Kim Rasmussen világbajnoki keretébe.

 

„Nem vártam, hogy ennyi fájdalommal jár majd a műtétet követő két hét, arról nem is beszélve, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember, ha nem tudja használni a jobb kezét. Lelkileg és fizikailag is megviselt ez az időszak, de most már kezdek kijönni belőle" – mondta a Budaörs honlapjának Pálos-Bognár Barbara.

A 30. születésnapját kedden ünneplő irányítónak az orvos hat hónapos kihagyásról beszélt, de Pálos-Bognár bízik benne, hogy ennél hamarabb visszatérhet. „Nem vagyok az a típus, aki annyiban hagyja a dolgokat, arra készülök, hogy még ebben a szezonban visszatérek. Nem félek a munkától, mindent megteszek a gyors gyógyulásért, remélem, a szervezetem is megfelelően regenerálódik majd. A célom az, hogy még a mostani idényben magabiztosan visszaálljak a lányok közé, úgy, hogy hozzátegyek a csapat sikeréhez."

Sérülése előtt rendre ott volt Kim Rasmussen női válogatott keretében, a műtét miatt azonban nem maradt esélye arra, hogy kiharcolja a világbajnoki szereplést. „Leírhatatlanul fájdalmas érzés, de próbálom tartani magam. Keményen dolgoztam az elmúlt évben a válogatottal, hogy eljuthassak idáig, egy centire voltam életem első világversenyétől, és mindez szertefoszlott egy pillanat alatt. Ahogy közeledik a torna, egyre jobban érzem ennek a súlyát. Őszintén remélem, hogy nem ez volt az utolsó lehetőségem világversenyen képviselni a hazámat. Úgy szeretnék visszatérni, hogy minden fronton a maximumot tudom nyújtani.”

2019.03.24 13:06:41

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar csapat döcögős első félidő után két góllal győzött a Sporting CP otthonában.

2019.03.24 12:27:44

Kézilabda nemzetisport.hu

Többször is hátrányból állt fel a lengyel Plock ellen, és kétgólos győzelmet aratott a magyar csapat.

2019.03.24 14:28:01

Kézilabda nemzetisport.hu

Kim Rasmussen három újoncot avatott • Könnyed győzelem Japán ellen.

2019.03.22 14:37:03

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS

Jorge Maqueda hatalmas szenvedéllyel képes magát a pályán csatába, majd utána a főzésbe vetni.

2019.03.17 17:15:36

Kézilabda nemzetisport.hu

A Fradi kilencgólos hátrányból egyenlített, ám többre nem telt az erejéből. A Győr 14 MK-aranynál tart.