Női kézi: Lars Rasmussennek Magyarországról is van ajánlata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.18. 22:57
Több országból is megkeresték a Siófok női kézilabdacsapatától szezon végén távozó Lars Rasmussent. A 42 éves dán szakember hamarosan határoz a jövőjéről.

Mint ismert, februárban derült ki, hogy az eredetileg hosszabbra tervezett együttműködés végül egy idény után véget ér Rasmussen és a Siófok között. A magyar női válogatottat irányító Kim Rasmussen testvére azóta több ajánlatot is kapott, és nemsokára választ is kell adnia ezekre. Mint ismert, februárban derült ki, hogy az eredetileg hosszabbra tervezett együttműködés végül egy idény után véget ér Rasmussen és a Siófok között. A magyar női válogatottat irányító Kim Rasmussen testvére azóta több ajánlatot is kapott, és nemsokára választ is kell adnia ezekre.

Dániából, Németországból és Magyarországról is kaptam ajánlatot. Azt a legnehezebb eldöntenem, hogy folytassam-e a külföldi edzősködést vagy hazatérjek Dániába. A végleges döntést azután fogom meghozni, hogy jövő szerdán lejátszottuk az utolsó mérkőzésünket a bajnokságban” – mondta Lars Rasmussen a dán Tv2-nek, hozzátéve, hogy már az érdeklődők is nagyon várják a válaszát, így nem húzhatja sokáig.

„Azok után, hogy szépen fejlődött a csapatom a szezon során és jó eredményeket értünk el, egyértelmű, hogy nem szeretném egy szinttel alább adni. A jelentkezők is élklubok vagy legalábbis gazdaságilag elég erősek ahhoz, hogy meghatározó szereplői legyenek a bajnokságuknak.”

A jelenleg az NB I ötödik helyén álló Siófok irányítását a nyártól a norvég Tor Odvar Moen veszi át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik