Női kézi: Klivinyi marad Érden - hárman hosszabbítottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.07. 07:10
Az Érd NB I-es női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a válogatott átlövő Klivinyi Kinga, illetve két másik játékos, Janurik Kinga és Kisfaludy Anett szerződést hosszabbított, a következő szezonra is maradnak a klubnál.

„Örömmel jelentjük be, hogy három kiváló játékosunkkal hosszabbította meg klubunk szerződését, így a következő szezonban is csapatunkat erősíti Janurik Kinga, Kisfaludy Anett és Klivinyi Kinga” – írja a handballerd.hu.

„A kiváló teljesítményt nyújtó csapatkapitányunk, Janurik Kinga elmondta, a sikerek eléréséhez fontosnak tartja, hogy minden egyes mérkőzésre maximálisan felkészüljön, s higgyen magában és csapatában. Kisfaludy Anett öt éve erősíti csapatunkat, és remek teljesítményt nyújt mind védekezésben, mind támadásban. Fontosnak tartja, hogy minden téren tovább fejlődjön, és úgy érzi erre minden lehetősége megvan az Érdben. Házi góllövőlistánk első helyezettje Klivinyi Kinga is klubunknál képzeli el a következő szezonját, hozzátette, hogy védekezésben sokat szeretne még fejlődni, és úgy érzi, hogy a legjobb helyen van, hogy folytassa az építő munkát” – teszi hozzá a klub hivatalos honlapja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik