Női kézi: kiderült, miért nem játszik Szöllősi-Zácsik Szandra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 17:34
null
Kálóczi Imre, a Budaörs társadalmi elnöke és Szöllősi-Zácsik Szandra (Fotó: budaorshandball.hu/Pozsonyi Roland)
Szombat délután a Moyra-Budaörs Handball–FTC-Rail Cargo Hungaria bajnokit megelőzően, a közönség előtt a budaörsi NB I-es kézilabdaklub bejelentette: Szöllősi-Zácsik Szandra, a csapat válogatott átlövője ismét babát vár.

 

„Nagyon nehéz volt ez a helyzet számomra, hisz szívem szerint világgá kürtöltem volna a boldogságom, de csak most jött el erre a megfelelő idő, már túl vagyok a kritikus időszakon és minden rendben van. Ha őszinte akarok lenni, kettős érzés volt bennem az üggyel kapcsolatban: nem így terveztük ezt a szezont, tudom és sajnálom, hogy csalódást okoztam bizonyos embereknek, ám ennél nagyobb boldogság nem létezik a világon” – idézi a budaörsi klub honlapja Szöllősi-Zácsik Szandrát.

A játékos hozzátette: szeretné majd megint újrakezdeni, mivel már most hiányzik neki a kézilabda.

„Az első szülés után sem okozott problémát a visszatérés, remélem, ezúttal sem fog. Nagyon bízom benne, hogy tudok még az első osztályban játszani, hiszen még harminc sem leszek.”

Szöllősi-Zácsik Szandra a legutóbbi idényben története legjobb szerepléséhez segítette hozzá a budaörsi klubot, de az új kiírásban már nem lépett pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik