Női kézi: hosszú időre kidőlt a Fehérvár balszélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.23. 14:02
Keresztszalag-szakadást szenvedett a Dunaújváros elleni bajnokin Kazai Anita, a Fehérvár KC női kézilabdacsapatának balszélsője, a 26 éves játékos így legalább féléves kihagyással számolhat.

„Volt már ilyen sérülésem, de valahogy egészen más volt az az előző. Lehetséges, most dolgozott bennem az adrenalin, és azért éreztem úgy, hogy nincs akkora baj. Teljesen más fájdalomérzetet tudok kapcsolni ehhez és a régebbi esethez” – mondta Kazai Anita a klub hivatalos honlapjának.Kazai Anita a klub hivatalos honlapjának.

„Úgy számolunk, hogy legalább fél évet ki kell hagynom. Azt gondolom, aki műteni fog, a legjobb a szakmában, és a műtétet követően Horváth Hajni irányítja majd a rehabilitációmat. Így maximálisan nyugodt vagyok ilyen téren, mert tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Lelkileg a sérülés utáni egy-két nap volt a legnehezebb, kicsit meg voltam zuhanva, de most már beletörődtem, csinálnom kell egy jó rehabilitációt, és remélem, az alapozásra százszázalékos állapotba kerülhetek. Bakó Botond is azt mondta, ebbe még nem halt bele senki, úgyhogy most már előre kell tekinteni, csinálom a dolgom, és tudom: vissza lehet, sőt vissza is kell ebből jönnöm!” – tette hozzá a balszélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik