Női kézi: Heidi Löke máris visszatér a válogatottba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 16:43
A nyár közepén lemondta a válogatottságot, a napokban pedig máris meggondolta magát Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég légiósa. Az északi ország szövetsége a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a beálló vállalja a részvételt a decemberi Európa-bajnokságon.

„Nagyon örülünk, hogy újra a válogatott rendelkezésére áll – nyilatkozta Thórir Hergeirsson szövetségi kapitány. – Nagyszerű számunkra, hogy ismét bevethető az egyik legjobb játékosunk. Tudjuk, Heidi számára fontos volt, hogy időt nyerjen és rendet tegyen magában a visszatéréshez.”Thórir Hergeirsson szövetségi kapitány. – Nagyszerű számunkra, hogy ismét bevethető az egyik legjobb játékosunk. Tudjuk, Heidi számára fontos volt, hogy időt nyerjen és rendet tegyen magában a visszatéréshez.”

Löke úgy nyilatkozott, rossz volt számára kívülről látni a válogatott szereplését a legutóbbi dániai felkészülési tornán. „Szomorú voltam, hogy nem voltam ott a lányokkal. Örülök, hogy most visszatérhetek. A család támogatása rendkívül fontos számomra a válogatott szerepléshez, amelytől, úgy tűnik, teljesen függővé váltam” – mondta Löke, aki kész rá, hogy a 2016-os olimpián is szerepeljen.

A norvég válogatott Dániával, Romániával és Ukrajnával szerepel együtt a B-csoportban az Eb-n, és Debrecenben játssza a meccseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik