HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.27 14:56 Frissítve: 2016.05.27 15:13

Női kézi: gyökeres változások Siófokon – öt játékos és az edző is távozik

Gyökeres változások a Siófok női kézilabdacsapatánál! A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Christian Dalmose vezetőedző, valamint öt játékos, Macarena Aguilar, Silje Petersen, Daniela Piedade, Valentyina Szalamaha és Irinya Nyikityina távozik az együttestől.

Christian Dalmose vezetőedző mellett öt játékos is távozik Siófokról (Fotó: siofokkc.hu)

 

„A Siófok 2015. március 27-én azzal a határozott céllal nevezte ki a dán Christian Dalmosét vezetőedzőnek, hogy a 2015–2016-os bajnoki szezonban a csapat dobogós helyezést érjen el a bajnokságban és kiemelkedő eredményt a nemzetközi kupasorozatokban. Az elvárt eredmények elmaradása miatt a klub vezetősége értékelte a kialakult helyzetet. A gyenge szereplésben közös a játékosok és a menedzsment felelőssége, a megfelelő következtetéseket le kell vonni” – olvasható a klub honlapján.

A Siófok a mögöttünk hagyott idényben csak a nyolcadik helyen végzett a bajnokságban, míg az EHF-kupából a későbbi győztes Dunaújváros ellenében már a legjobb tizenhat között kiesett.

„A jövőben új koncepció mentén kell tovább építeni a klubot, ezért az a döntés született, hogy a Siófok KC Christian Dalmose vezetőedző, és a játékosok közül Daniela Piedade, Macarena Aguilar, Silje Petersen és Valentyina Szalamaha szerződését közös megegyezéssel felbontja. Irina Nyikityina megállapodása lejár, így ő szintén távozik a klubtól” – írja a siofokkc.hu.

Az új vezetőedző személyével, a jövő évi játékoskerettel és az új koncepcióval kapcsolatban a Siófok honlapja későbbre ígért tájékoztatást.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.

2019.01.14 15:05:57

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Nyolcvankilenc százalékos lövési hatékonyság, hatgólos győzelem a harmadik fordulóban.

2019.01.13 17:14:55

Kézilabda Nedelykov Tamás (Koppenhága), Rusznák György (közvetítés)

Az afrikaiaknak esélyt sem adtunk, már az első félidőben elhúztunk, majd tízgólos győzelem lett a vége.