Női kézi: Elek Gábor nagyon meglepte a 15 éves játékost

Vágólapra másolva!
2015.07.18. 20:30
Márton Gréta még nincs 16 éves, de a következő idényben már a Ferencváros felnőtt-kézilabdacsapatában bizonyíthat.

Márton Gréta a testvérével csatlakozott a Ferencvároshoz, amelyben Pádár Ildikó szárnyai alá került, majd szép sorban lépkedett előre a csapatoknál és edzőknél az évek során – írja a 15 éves játékosról bemutató cikkében a fradi.hu. A fiatal balszélső következő szezontól már az Elek Gábor által irányított felnőttcsapatnál fejlődhet tovább.fradi.hu. A fiatal balszélső következő szezontól már az Elek Gábor által irányított felnőttcsapatnál fejlődhet tovább.

„Nagyon meglepett, amikor májusban Gábor megkeresett, hogy csatlakozzak a felnőttcsapathoz – nyilatkozta Márton Gréta a klub honlapjának. – Rettentően izgulok, és tudom, nehéz dolgom lesz, de már a nyáron igyekeztem lelkileg és fizikailag is készülni picit.”

Nem meglepő, hogy Pádár Ildikó jó véleménnyel van korábbi játékosáról.

„Már nagyon fiatalon elkezdte bontogatni a szárnyait, és lassan megmutatta, hogy milyen belevaló kislány, és mennyi fantázia és lehetőség rejlik benne – dicsérte a korábbi válogatott beálló Mártont, akinek a francia Luc Abalo a példaképe. – Mindig motivált volt, így a jó alkata mellé egyre ügyesebb volt, és sokat fejlődött a technikája. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy idáig eljutott, és remélem, ugyanilyen szépen fejlődik majd tovább!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik