Női kézi: Dávid-Azari Fruzsina gyermeket vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.18. 13:23
Dávid-Azari Fruzsina, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának jobbszélsője gyermeket vár, ezért ebben a szezonban már nem lép pályára több mérkőzésen.

„Nagyon boldogok vagyunk, hatalmas örömmel fogadtuk a hírt, de még félve kezeljük, hiszen nagyon korai szakaszban vagyunk. De pozitívan tekintünk a jövőbe, s reméljük, hogy minden rendben lesz – nyilatkozta a klubja honlapjának a jobbszélső, aki természetesen már el is újságolta a remek hírt csapattársainak is. – A lányok ujjongtak, nagyon boldogok voltak, megölelgettek, tényleg mindenki nagyon aranyos volt, s az is nagy könnyebbséget jelentett, hogy a vezetők és az edzők is mellettem álltak, nagy örömmel fogadták a hírt.”

Dávid-Azari Fruzsina – aki az idén nyáron házasodott össze a korábbi kosárlabdázóval, Dávid Kornéllal – már nem lép pályára a Kohász hétvégi mérkőzésén sem, az Érd elleni EHF-kupa-párharc visszavágóján.

Szemenyei István, a klub ügyvezetője elmondta, a játékos továbbra is látogatja a csapat edzéseit, szeretne minél tovább társai mellett maradni, de természetesen már egyéni program szerint végzi a gyakorlatokat.

A klub vezetősége gratulál a jó hírhez, jó egészséget kíván a kisbabának és az egész családnak. Az ügyvezető elárulta, Dávid-Azari Fruzsina pótlását házon belül igyekeznek megoldani, így a jövőben nagyobb feladat hárul a két tehetséges fiatal jobbszélsőre, Klujber Katrinra és Grosch Vivienre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik