Világsztár fellépője lesz a budapesti női kézi BL final fournak

Vágólapra másolva!
2018.01.25. 12:42
2018. május 12-13-án, a 12 ezer nézőt befogadó Papp László Budapest Sportarénában immár ötödik alkalommal kerül sor a WOMEN'S EHF FINAL4 2018-ra. A női klubkézilabdázás csúcseseményére a szervezők egy toplistás zenekart hoznak el a kéziszurkolóknak, a rendezvény sztárfellépője ezúttal a brit Clean Bandit együttes.

A Grace Chatto, valamint a Patterson testvérek (Jack és Luke) nevével fémjelzett Clean Bandit egy brit elektropop-együttes, amely eddig nem hallott módon házasítja az elektronikus tánczenéket a komolyzenével.

Legnagyobb slágerük, a rapper Sean Paullal és az énekes Anne-Marie-val közösen készített „Rockabye”a YouTube-on már túl van az 1.7 milliárd megtekintésen, 2016-ban pedig felkerültek vele a brit toplista 1. helyére, így méltán mondhatjuk, hogy népszerű a csapat.


A zenekar az ars poeticáját megfogalmazó „Mozart's House” megjelenésével a brit kislemezlista 17. helyén végzett 2013-ban, 2014-ben viszont a „Rather be” című slágerrel a toplista élére került, egy évvel később pedig elnyerte vele a legjobb tánczenei felvételért járó Grammy-díjat.

A zenekar a WOMEN'S EHF FINAL4 2018 fináléjának napján, azaz 2018. május 13-án, a döntő mérkőzés előtt egy fergeteges show-t tervez, amelyen 80 szerencsés szurkoló léphet a pályára és élvezheti a show-t testközelből. A Clean Bandit továbbá az eredményhirdetés után egy rendhagyó koncerttel készül, amely méltó ünneplése lesz a torna győztes csapatának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik