Női kézi BL: román játékvezetők a Larvik-Győr meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.29. 16:24
null
Remélhetőleg Szepesi Ivették a játékvezetőktől függetlenül szárnyalnak majd Larvikban (Fotó: Török Attila)
Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta személyében két román játékvezető hölgy fújja majd a sípot a női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első mérkőzésén, a Larvik–Győr találkozón.

A finálé első, norvégiai mérkőzése május 5-én, 16.45-kor kezdődik, a visszavágót – amelyre még nem jelölték ki a játékvezetőket – május 11-én, 15.15-től rendezik Veszprémben.

A győriek a román Valceát búcsúztatták az elődöntőben, míg a Larvik a szlovén Krim Ljubljanán jutott túl a legjobb négy között.

A két csapat a középdöntőben is találkozott egymással, és az akkori Larvik–Győr meccset szintén egy román kettős, Bogdan Stark és Romeo Stefan vezette, és az ETO 24–18-ra győzött.

Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta ebben az idényben a Ferencváros két BL-mérkőzésén is közreműködött, és a zöld-fehérek mindkétszer nyertek (a Sävehof vendégeként 34–32-re, Volgogradban pedig 37–21-re). A tapasztalt kettős még nem vezetett Bajnokok Ligája-finálét, de több megbízatásuk volt Európa-bajnokságokon, világbajnokságokon és a londoni olimpián. 2003 óta dolgoznak együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik