Női kézi BL: rendhagyó sorsolása lesz a budapesti final fournak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.01. 10:53
Április 16-án 18 órától a Sport Tv stúdiójában zajlik majd a budapesti női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének sorsolása – közölte a csatorna hivatalos honlapján. A final fourra május 11-12-én kerül sor a Papp László Sportarénában.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF), a Magyar Kézilabda-szövetség és a Sport Tv együttműködésének köszönhetően a Harmadik Félidő című kézilabdaműsornak is otthont adó stúdióban rendezik majd a négyes döntő sorsolását április 16-án, kedden 18 órától.

„Először fordul elő a sorozat történetében, hogy egy tévéstúdióban rendezzék a final four sorsolását. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az MKSZ és az EHF választása ránk esett, úgy gondoljuk, a férfi- és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítéseink színvonalának elismeréseként választottak minket. Szurkolunk azért, hogy mindkét magyar csapat érintett legyen a sorsoláson” – fogalmazott Málnay B. Levente, a Sport Tv-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke a sorsolással kapcsolatban.

Jelenleg még nyolc csapat – köztük két magyar verseng – hogy ott legyen a végső megméretésen. A címvédő Győri Audi ETO KC a dán Odensével, az FTC-Rail Cargo Hungaria az orosz Rosztov-Donnal mérkőzik meg a negyeddöntőben, a francia Metz Handball a román CSM Bucuresti, a montenegrói Buducsnoszt pedig a norvég Vipers Kristiansand ellen lép pályára az április első két hétvégéjén sorra kerülő negyeddöntőkben.

További részletek a sorsolásról itt!

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Április 5., péntek
18.00: CSM Bucuresti (román)–Metz (francia)
Április 7., vasárnap
14.30: FTC-Rail Cargo Hungaria–Rosztov-Don (orosz)
16.50: Odense (dán)–Győri Audi ETO
19.00: Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–Vipers Kristiansand (norvég)

VISSZAVÁGÓ
Április 13., szombat
15.00:
Rosztov-Don–FTC-Rail Cargo Hungaria
17.30:
Győri Audi ETO–Odense
18.15: Vipers Kristiansand–Buducsnoszt Podgorica
20.00:
Metz–CSM Bucuresti

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik